Ultimate Car Interior

SUNICE 5.9"X5.9"/15x15cm PDLC Smart Tint Window Film Power Electrochromic

Home › Window Foils & Solar Protection › StickersSUNICE ..


100.0 star rating
100.0 of 100

Free Shipping



Item Type
Window Foils & Solar Protection
Item Width
15 cm
Item Height
0.01 inch
Size
15*15cm
Transmittance
80%-100%
Ultraviolet Blocking Rate
80%-100%
Window Foils Type
Stickers
Item Weight
200 g
Heat Insulation Rate
80%-100%
Model Name
SW-01
Special Features
Decorations
Item Length
15 cm
Color Name
Black, white, transparent
Brand Name
SUNICE
External Testing Certification
CE
Material Type
PDLC
Color
White



15x15cm/4.5X4.5Inch Smart PDLC Film White to Opaque Sample High quality Tint FilmUSD 21.90/piece
Electric Self-adhesive PDLC Film Smart Glass Window Door Tint Smart Film 12"x6"USD 38.00/piece
Samrt PDLC Film Power supply+ Controller 220v/110v to 65v 4 Level Control TransmittanceUSD 169.00/set
A4 Smart film White Sample Power Window TintsUSD 70.00/piece
smart Film Car adaptor ,automobile Inverter 12VDC to 60VACUSD 120.00/set
Samrt Film Remote control Power supply wireless controller 1sets 220v/110v to 65VACUSD 120.00/set
100x200cm Smart Switchable Film magic window tint with wires and power supplyUSD 575.00/piece
Samrt PDLC Film Power supply+ Controller 220v/110v to 65v 6 StepsUSD 179.00/set

 

If you want OEM Sizes, pls contact with us!!

 

Packing Including: 1pcs 15x15cm Wihte smart Tint Sample  

43

 

Smart film become more and more popular because of wide application and Muti-function, we are a professional manufacturer in self adhensive PDLC film,

Non-adhensive pdlc film and Smart glass

 

1. Product Description

 

Smart switchable film is a product that is capable of adjusting light transmission between transparent and opaque using AC power. Due to moisture sensitivity, earlier versions of

the film were used only to make smart glass by lamination on glass. With continual improvement in moisture resistance, the new (3rd) generation of the film can be directly installed

on existing windows with special glue or self-adhesive. It combines many functions, such as light adjustment, UV and infrared blocking, advertising and security.

 

2.Product Function

 

1) Privacy Protection :

   The biggest function of Our pdlc film is privacy protection,which can control the glass between transparent and opaque.It can protect your privacy by our smart film

 

2) Projection Screem:

   Our Pdlc film can be used as a good projection screen, in appropriate light environment, if choose high lumen projector, the image of projection effect is very clear(suggest use rear projection mode).


3) Safety Protection

   Our pdlc film thickness is about 0.36mm. When installed on your glass window,It can adhensive your window closely, When the window are broken, The film can avoid the window glass flying around and hurt others,


4) Environmental Protection:

   Our PDLC film attached on the surface of glass,Which can resist heat over 98% UV and over 95% infrared ray. In order to reduce thermal radiation, it requires shielding partial infrared ray. While if shielding UV can protect indoor furnishings not fade, aging and so on, and protect people against the disease by ultraviolet radiation.
 

 

 

3 Electric Curtain

 

Environmental and energy-saving for green building material. It uses transparent or haze temperature control film, makes the smart film a haze state when

the indoor temperature is high, when the light reduces, the smart film is in a translucent state; when the light is weak, the smart film is in a transparent state.

 

2)Projection Screen

 

Smart film can be used as a switchable projection screen on a store window for advertising. 3G smart film is good for both front and rear projection and

projected images can be viewed from both sides.

 

3)Multi Function

  • Combines touch IR and control by voice commands and the product to give customers more choice.
  • Combines full color LED tube
  • Combines laser membrane and many translucent printing membranes.
  • Combines the projector, effect of suspended particulate as transparent state.
  • Combines multiple movies and advertise to appear in transparent glass.
  • Combines with control system; upon all function can be used with smart film.
  •  

IMG_0598IMG_0599IMG_0670IMG_0671

9.Product Package

 

 

10. Product Workshop  

 

 

 

 

13.F.A.Q

 

1).Question:  Does your company provide installation services overseas?
 Answer:  NO , We are a material distributor and provide complete DIY kits as well as technical support. As long as the contractor is careful and DOES NOT KINK OR DENT THE MATERIAL OR PULL THE WIRES OUT there should be no issues. Obviously a clean work environment is helpful. 
 2).Question: Does this need to be installed by an electrician?


Answer: NO, We can provide you a complete closed system that is ready to install with a plug, it can be DIY by yourself. If you would like to hire an electrician to achieve your goal that is your own decision. 


3).Question: Can  you cut the film on site....or do you need an absolute measurement from me before the panels are custom made?
Answer: The material is custom manufactured with special laser equipment to ensure straight cuts however you can cut the material if needed to add a logo, trim etc. 
                       

4).Question: Can we install this film on the top half of the glass only? We were thinking we wanted to keep the existing decals in place and install film from the decal up to the top of the panel.   
 Answer:YES - You can install on top half or bottom half only, just be careful for the wiring. 

5).Question: Is the PDLC film energy saving?
Answer:- Yes, It is considered a green product that consumes around 5 watts per sqm.

6).Question: Does it block the UV harmful rays?
ANSWER:YES. It blocks over 98% of the harmful UV rays in both its energized and non-energized state.

7).Question:Can we install this product ourselves?
Answer:YES, we offer complete do it your self kits with practice pieces.
 

8).Question:How long will it take for production and delivery..
Answer: This depends on Material size, total qty order and geographic delivery place.For expedited sample orders, we can ship as fast as 3-7 working days from payment confirmation. If for mass production, it will only last for 7-10 working days approximately. 

 

We are commited to producing the best quality proucts for our clients, Waiting your professional inquiry

 

 

 

 

 

Shipping CompanyShipping CostEstimated Delivery Time
DHL3 - 7 days
UPS Expedited3 - 7 days
EMS5 - 14 days
Post Air MailFree Shipping15 - 45 days
Return PolicyIf the product you receive is not as described or low quality, the seller promises that you may return it before order completion (when you click "Confirm Order Received" or exceed confirmation timeframe) and receive a full refund. The return shipping fee will be paid by you. Or, you can choose to keep the product and agree the refund amount directly with the seller.

N.B.: If the seller provides the "Longer Protection" service on this product, you may ask for refund up to 15 days after order completion.
Seller ServiceOn-time DeliveryIf you do not receive your purchase within 60 days, you can ask for a full refund before order completion (when you click "Confirm Order Received" or exceed confirmation timeframe).